-

Hejj hej! 
Tänkte slänga in ett inlägg nu, idag så har det varit en ganska bra dag! Hade först samhällskunskaps prov som för övrigt gick väldigt bra, sen hade jag idrott och efter idrotten hade vi "go´fika" och såg på film. Slutade vid halv två så det var grymt skönt! :) Om en stund ska jag gå och fika och sätta på ett avsnitt av gossip girl sen blir det att plugga. 
 

Sofie tipsar om H&Ms sminkborstar

Helluuu! Idag tänkte jag börja med en ny kategori, som heter "Sofie tipsar" och i den kategorin kommer jag tipsa om olika saker, tex. sminkborstar (som jag kommer göra i det här inlägget). Hoppas ni kommer gilla det<3
 
Om H&Ms sminkborstar:
 
Jag tycker borstarna känns väldigt mjuka, och jag tycker också dom är väldigt bra! Fountationborsten är sjukt len och man kan lätt jämna ut concealer och foundation med den. Blush borsten som den kallas, har en ganska kompakt borste men kan också lätt jämna ut puder, rouge mm. Ögonskuggs borsten är som dom andra väldigt mjuk och med den kan man lätt sota ut ögonskuggorna så dom blandas ihop. Ett plus i kanten är att dom så billiga, tillsammans kostade dom ungefär 70 kr! Jag tipsar starkt om dessa borstar. :)
 
 

Dags för zumba snart!

Heeejj! Idag har det varit en vanlig måndag, slutade vid ett. När jag hade kommit hem ifrån skolan tog jag kort och redigerade bilder, sen fikade jag och såg ett avsnitt av gossip girl. Efter det fixade jag lite med bloggen och gjorde några tidsinställda inlägg. :) Nu är det bara att träna inför samhällskunskaps testet vi ska ha imorgon... Sen ikväll blir det zumbaaaa YEEY! Är väldigt taggad, fast nu är det typ sista gången så det känns jätte tråkigt. :( Men hoppas ni får en bra måndagskväll allihopa! :)
Jag idag:]

Veckans citat

 

Dagens outfit

 
• Spets linne: Gina tricot
• Svart linne: Kappahl
• Svarta byxor: Bikbok
• Armband: Random ställen

Jogging och träning

Hojhoj idag och ikväll har jag varit med Jonna idag så bakade vi kärleksmums som blev hur missbildade som helst (haha), och sen så har vi cyklat hit och dit, solat. Sen ikväll sprang vi en jogging tur mot älven och sen så körde vi lite tränings övningar! :) Så det var lite kort om min dag nu ska jag se på mästarnas mästare hörs imorn! 

New in

Hello!
Ber om ursäkt för den usla bloggningen, men livet kom i mellan (haha bra ursäkt *host*).
Idag så följde jag med Jonna, Julia och Linnea till stan och shoppade! :) Jag hittade två sminkborstar, ett linne och ett par svarta byxor. Och jag behövde verkligen nya borstar och ett par nya svarta byxor, så det var himla bra jag köpte det. Det har blåst sjukt mycket idag, blåste nästan bort när vi väntade på bussen imorse. Hemskt ju! Är himla trött nu efter att ha gått på stan typ hela dagen, så nu ska jag sätta på ett avsnitt av pll och dricka saft hahah, har typ blivit min nya drog. ;) 
 
Spets linnet: Gina tricot 129 kr
Dubbelsidiga borsten: H&M 49.90 kr
Ögonskuggs borsten: H&M 29.90 kr
Svarta byxor: Bikbok 99 kr

Tråkig onsdag...

 
Hej!
Idag så har det varit en ganska tråkig dag, vi hade först slöjd och efter det hade vi svenska resten av dagen. Fast det braa med dagen var att vi slutade tjugo över ett idag. Najs najjjs! ;) Sen har det regnat idag så det var ju tråkigt men blev lite bättre väder vid två men nu är det lika grått igen, det är ju typ vädret som har gjort den här dagen tråkig :P Ikväll ska jag inte göra något särskilt, bara se på serier och sånt. :) Bloggar mera senare!

Juliahofsweden<3

Jag är med och tävlar i dagens blogg hos Juliahofsweden.se! :) 
 
Klicka på bilden för att komma till inlägget där du också kan vara med i dagens blogg.
btw Älskar din blogg Juliah<3:]
Blev sjukt liten bild men aja :/

Våren är här<3

@sofieistheking
hejsan hejsan! Är på bra humör just nu, för idag var det jätte varmt! tempraturen var runt 9 eller 8+ kanske? SÅ HÄRLIGT JUUUH! Så på rasten idag var jag och några kompisar ute och hoppade hopprep och solade i den fina vädret. Och när jag och en kompis satt på en bänk och solade såg vi en jättefin vårblomma, första jag sett i år faktiskt! Blomman hette tydligen krokus, och var himla lila och fin. Bilden på blomman ser ni där uppe
Sen när jag kom hem så tog jag mig i kragen och gjorde läxan, som jag inte gjorde igår hehe... Så nu är jag ledig ikväll! Så ikväll ska jag fira att våren är är här genom att dricka saft, äta vindruvor och se på pll, bra slut på kvällen! 
 

Flummis

hejheeeeeejj! Nu är jag som sagt tillbaka igen, i helgen har jag sovit över hos Maja med Wilma o Elsa. Och det var riktigt kul! :) Så från lördag till söndag sov jag över där, jaoo intresse klubben noterar höhöh. Nä men idag har det varit en rätt så bra måndag för jag slutade vid ett idag. Fast det gör jag oftast alltid på måndagar. Men det är ju sååå grymt skönt att sluta så tidigt! :D Nu ska jag byta om till min träning kläder och göra mig redo för zumban haha hoppas ni hade en bra måndag allihopa<3 See yaa later. 
 
Flumbild från todaayy
 

Still into you


Hahaha är så sant.


       D813382ce12a5a65687dc4e4628de9b5_large

Bloggpaus

Hejheej!
Har varit ganska frånvarande från bloggen i veckan, har tappat min blogglust helt och hållet. :( På sätt och vis vill jag ju blogga men frågan är ju vad jag ska blogga om?
I helgen kommer jag ta en liten bloggpaus tills på måndag. Så får vi hoppas blogglusten har kommit tillbaks då. 
Ha en bra dag!

Yio5r0-l-580x580_large
Bild: weheartit

Ett års jubileum<3


Torsdag!

Sitter just nu och väntar på att Jonna ska ringa mig, ska vara med henne senare fast vet inte vad vi ska göra men det blir väl att gå ut på någon promenad eller något liknande. :) dagen idag har varit ganska bra, hade först NTA sen efter det hade jag engelska, matte och till sist idrott. Skön dag! Nu ska jag börja klä på mig och gå till Jonna hehe så hörs sen! <3
 
Återigen en gammal bild ;) men skyller på att jag har bildbrist!

HELLO

Hejjj!
Tänkte berätta kort min dag. Idag var det som en helt vanlig onsdag, vi hade först slöjd sen hade vi svenska resten av dagen och då hade vi något DLS test på svenskan som gick ut på att man skulle stava rätt på orden som läraren sa. Tror det gick ganska bra! :) Sen när jag kom hem gjorde jag engelska läxan, fikade, gjorde en hemagjord ögonskuggs primer (heheh, kommer komma en video på hur jag gjorde den senare i veckan) och läste böcker för att bokbussen kom ju till skolan idag så så lånade jag rejält med böcker. ;) Har nästan läst klart en bok redan idag, haha och den är rätt så tjock ändå. ;) Nu ska jag packa väskan för imorgon, sov så gott<3
gammal bild från nyårsafton^^

quizkampen saved my life<3

Hejhej!
Ja, har inte varit mycket bloggning här på sistonde men känner som om jag inte haft så mycket att blogga om. :p Men igår for jag till skolan och det var ju verkligen ett tag sen jag var där eftersom jag var sjuk hela veckan innan påsklovet och sen var det ju påsklov. Men då var jag bara där till kl. 9 (på morgonen alltså)... Och det var för jag för till doktorn och gjorde nån "utredning" på mig förkyldnings astma, först fick vi lov och vänta i en halvtimme typ (kanske ljuger ingen vet), och sen när vi hade väntat klart gick vi till doktorn och då ställde han en massa massa frågor, sen efter det skulle vi gå till något labb och mäta min längd, väga mig och typ blåsa i ett rör typ. Men då såklart fick vi vänta yttligare en halvtimme på att få komma in i det dära labbet, men som tur var hade jag ju min mobil så då satt jag o mamma och spelade quizkampen med varandra medans vi väntade. Mycket trevligt. ;) Och sen till sist efter vi hade varit på labbet skulle vi gå till apoteket och hämta ut någon medicin jag skulle andvända när jag har svårt att andas, och självklart fick vi ju lov att sitta och vänta på att få ta ut medicinen i en kvart ungefär. Det tog en himla lång tid, så jag kom hem en halvtimme tidigare innan vi slutade på skolan, så då stannade jag hemma istället. Ojoj vilket långt inlägg det här blev men tack till er som tog er tid att läsa detta oerhört långa inlägg. Nu ska jag gå och se på tv så HEJDÅ! :
 
Avlustar inlägget med en söt liten panda hheheheh.

Imperfections

 

Fruit salad

Hejj!
Har nyss kommit hem ifrån moster, jag och mamma for dit och fikade. :) Och då bjöd hon på några sjukt goda choklad muffins med någon marmelad i. Omnomnom! Idag känner jag för att inte göra någonting, har noll inspiration och är ganska trött. Så blir inte så mycket bloggning idag tror jag. På tal om ingenting i helgen har jag inte ätit något godis alls och inte heller chips eller ostkrokar eller nåt, känns väldigt bra att jag inte har gjort det. För jag vill ju ändå försöka "hålla mig i form". ;) Men aja nu ska jag göra lite fruktsallad och se ett avsnitt av pll. Ha en bra dag!
 
Lite fruktsallad inspiration från weheartit<3

Goodnight.

Go´kväll go´kväll
Ikväll har jag varit med Jonna och Julia, först var jag bara med Jonna och då gick vi ut på en promenad, sen följde Julia med jag och Jonna hem till mig och då såg vi film. Vi såg någon skräck film, eller egentligen var det en thriller film. Och ja jag gillar inte skräckfilmer så mycket så jag hade mest kudden framför ansiktet och sen så satt jag och pillade på mobilen hela filmen typ...  Sitter och gäspar nu som ett tok så nu säger jag godnatt<3
Har lite bildbrist nu så jag slänger in en gammal bild på min charmiga lilla fyrbente vän.
 

Konstiga högtalare..

Heyy heyy!
Igårkväll blev det något knäppt med mina högtalare, så när jag hade på dem medans jag lyssnade på musik eller lyssnade på någoting i huvud taget började högtalarna låta jätte konsigt, men idag funkar dom jättebra! Riktigt skumt. Nu när dom funkar bra igen ska jag passa på och se ett avsnitt av pretty little liars, har inte sett de på jätte länge nu ju! 
 
 
tummen upp för att högtalarna inte är konstig längre yeyyeyeyey!

dagens egoboost

734405_442003312558546_1300976531_n_large

Sandvika

Hello!
Snart ska jag fara med mina föräldrar med skotern till sandvika, så lär nog inte bli så mycket bloggning när jag borta. Men vi hörs senare! <3 Ha en bra dag!
 

Söta ankor

Video ifrån när jag var i fjällen. :)


dagens citat

Tumblr_mkmoahtk3i1rxj9d0o1_500_large

Trött och svettig tjej...

Hejhej!
Ikväll har jag och Jonna hållit på och tränat, först var vi ute och joggade sen efter det gick vi in och hade styrketräning för mage och ben tror jag? ;) Och till sist körde vi lite zumba! Så nu sitter jag här och är helt svettig och trött. Äcklig tjej.. Så nu ska jag bara hoppa in och duschen och sen sova. Sov så gott<3
 
hahah blev världens sämsta "utklippning" på hantlaren, blev så svettig och ville skynda mig så jag kunde gå och duscha höhö. ;3

Våfflor

Hejhejj!
Nu är Jonna här, och snart ska vi göra våfflor hehe. :] Igår var jag ju med hon och då gick vi ner till älven två gånger den första gången gick vi bara ner dit, men andra gången hade vi med oss fika. Och då gick vi och satt oss på en kulle och fikade där. Var väldigt mysigt. ^^ Men aja nu ska vi kika på lite bloggar så hoppas ni får en bra dag! :)
Sämst bild men whateveaah ;)

fashion for passion


Egoboost

Tumblr_mkokqtu8yn1rz3v8so1_400_large

Tjaoooooo

heejj
Nu ska jag fara till Jonna så bloggar mer senare<3 Ha en bra dag tjaaaaaaooo! :)
 
Såhär ser jag ut idag:]

U.S.A


Tjooo

Go´kväll! :)
Idag har jag varit med Jonna, vi chillade vid datorn, gick på promenad och såg början av en film. Ikväll ska jag vara med Jonna igen hehehe, så nu ska jag bara byta om lite sen ska jag traska iväg till hon. Ha en bra kväll<3
 
min bild^^

Bilder från påsken.

Hejhejj! Jag tog egentligen inte så mycket kort när jag var i fjällen glömde nästan bort det, men här kommer några bilder från i fredags.
 
 
 
 
 
 
 

Maraton

Har suttit typ hela morgonen och lyssnat på Alina Devecerski album Maraton, tycker hon är riktigt grym. Hennes låttexter är så bra! :) Men mina favoriter från albumet är:
 
 
 
  
 
 
 
 

Hemma<3

Tjoo tjooo!
Nu är jag äntligen hemma från fjällen! Fast kom hem för typ en timme, eller 45 min sen? Det har iaf verkligen varit jätte mysigt att vara i fjällen. På torsdagen for vi vid fyra och kom dit vid halv nio kanske? Minns inte riktigt, sen kom min kusin Alicia till våran stuga och hon har sovit över där dom dagarna vi var där. På fredagen for jag, mamma och Alicia ut och åkte skoter och kollade på fjällen, sen såg vi breaking dawn part 2 och åt godis hela kvällen typ haha.^^ Och på lördagen for jag och Alicia och åkte slalom i kittelfjäll med pappa, på söndagen var jag och Alicia hos hennes mammas stuga och körde skoter och tolkade. Var så sjukt kul! :D Idag har jag bara åkt bil hela dagen typ. Hittills har jag hunnit packat upp allt jag hade med mig, lyssnat på musik och kollat på lite bloggar. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra precis, bara ta det lugnt typ. Men hörs sen<3
 
 
72980_544335152273460_2024184562_n_large
Weheartit

22

 

RSS 2.0