Two eyes.

Heeeejj hej. Är just nu inte på det bästa humöret, vet inte ens varför men aja har iaf ont i halsen så nu ska jag ta en halstablett och lägga mig i sängen och se pretty little liars. Antar det är vad jag ska göra ikväll, vi hörs när vi hörs! <3
Och här kommer en bild som inte har någonting med inlägget och göra. ;3

It's a Wrap

Kärlek vid första öronkastet<33
 
 
           
 

Rivets


Bla bla blaaa :]]

HHAHAHAH vilken stillbild. Dog litegrann. Men aaah, ta mig inte så seriös när ni ser videon.. Hehe.

 


I Just Want To Be Cool

 
Tryck på bilden för att komma till deras kanal
Nyaste videon
 
 
 
 
Här är några videos som IJWTBC har gjort, haha dom är så grymma! ;) Någon som håller med?
 
 

Choklad muffins

Hejj igen, bakade choklad muffins fast lite mer av den kladigare varianten. Har gjort dom förut, men dom är lika goda varje gång. :) Och igår skrev jag ju att det var något konstigt med min dator så jag inte kunde vara inne på internet, men nu är det fixat. Skönt! Ska träna lite på engelska läxan nu, hejdå.<3
Bildkällan.

HAPPY BIRTHDAY DAD!

Tjoo tjoo! Idag så fyller min pappa år så tänkte baka till något till han, jag har funderat på att göra muffins. :] Men får se vad det blir. Nu ska sätta igång hehehehhe hörs sen!
 

Sjukt söt hund juu

       

Black and yellow


Shoooorts<3


Ber om ursäkt!

Hejjhej! Jag ber om ursäkt för dåligt bloggande igår, har blivit något konstigt med min dator så jag inte kan gå ut på internet. Men som tur är har vi en liten bärbardatorn som jag kan använda. :) Igårkväll var jag första gången på zumba, det var väldigt kul men man blev himla trött och svettig.. Haha. Så dom kommande måndag kvällarna kommer jag fara på zumba! :D Kul kul! Sen igår efter skolan var jag med Julia, för vi slutade väldigt tidigt igår så det var ju skönt, typ vid 12:10.
Nu ska jag sluta skriva för snart kommer Julia så hejdooo!
Tumblr_mhe6i8fkdl1rkchmwo1_500_large
Eftersom jag inte är på min datorn nu så har jag lite brist på bilder, så fick bli en weheartit bild!

You are!

 
Tumblr_mgvvkr83iy1rmmky7o1_500_large
Bildkällan.

Dagens inspooo


Banana smiles at you so smile back.


Don't you ever wonder how we'd survive?

Sitter just nu och äter godis, lyssnar på musik och kollar på lite bloggar. Och snart ska jag påbörja att plugga inför geografi provet som är på tisdag+ träna på engelska läxan dock vet jag inte var det är för glosor jag har. Så då blev det ju lite jobbigt. :P Men nu ska jag plugga hörs sen!
 

Tidsoptimisten

Heejj! Idag ska jag fara ut och åka skoter YEEY! heheh, och vi far typ om några minuter och var ju liksom bara tvungen att göra ett inlägg, tidsoptimist. Men bloggar mer sen så ni får ha en jättebra söndag hejdoo!<33
 

Tralalallaaaaa


Hahhaha så sant!

           

New in!

Hello! Kom hem från stan vid halv fyra typ, när jag kom hem så fikade jag mamma och Fredrik lite, sen så har jag bara nördat vid datorn och lyssnat på musik. Iaf det jag har köpt är puder+ ny mascara, mönstrade byxor med kors på, och två tröjor.
 

Sunshine.

Heyyy! Idag ska jag fara till stan och förmodligen så blir det väl shopping som gäller haha. Men innan det ska vi fara till min moster och äta lunch där. Väldigt trevligt! :) Nu ska jag byta om lite så vi hörs när jag kommer hem. Puss♥

Älskar håret!


Letters to Juliet

Har sett värsta snyft filmen ikväll haha, men i alla fall hette den letters to Juliet och den var väldigt bra faktiskt. :] Snyftade faktiskt till lite på slutet- tror det eller ej men sant är det. ;) Jaa, har väl inte gjort så mycket mer. Ska nog  sitta och lyssna på musik och kolla lite bloggar nu, så godnatt!
528904_414074872010695_1316403025_n_large-bttm91rm.1358881310_large
hahah ååh vad sööööt!
Bildkällan.

HHAHAHAHAH skrattar så jag får ont i magen.

 
 
Tumblr_mfr5u88x6o1qbxnzho1_400_large
 
 
 
image
 
image
 
image  image
 
image
Gifs hittade härifrån och här.
 
 
 

Pretty little liars och kakor.

Heejj! :) Fredag idag, för mig känns det nästan inte ens som om det är fredag. Haha, har ju varit hemma hela den här veckan typ. Men det är skönt ändå. Min dag har varit ganska lugn faktiskt, vi slutade vid 1 så det var ju inte så lång dag precis. Och när jag kom hem såg jag på några avsnitt av pretty little liars och åt en massa kakor och drack varm o'boy med minimarsmallows. :] Yummie! Ibland är livet bara för bra haha, men nu ska jag antagligen se några fler avsnitt av pretty little liars eller kika på några bloggar. Byebye<3
 
 

Galaxy outfit


torsdag.

Helluu! Sitter just nu och bloggar istället för att plugga i matteboken och träna på engelskan. Eheh.. har verkligen inte lust med det, menmen. Det är väl vad jag ska göra en tråkig torsdagskväll, och se på lite serier. Spännande liv jag lever. Nää men nu ska jag plugga juu. Hejdå.
 
Exakt sådär känner jag mig nu

Snow white

 
 
Hejsan hejsan, var ute och fotade lite för ett tag sen, tyckte solen lyste så fint så var nästan tvungen att gå och och fota lite haha. ;) Men idag känner jag mig betydligt bättre än igår, så det får bli skola imorgon. Jag är fortfarande snuvig och lite ont i halsen men det har jag nästan varit hela vintern. Nu ska jag fixa till mig lite och sen far jag till moster. Så ni får ha det så bra!

Dagens humor

Tänkte starta "Dagens humor", det kommer inte komma upp precis varje dag men lite då och då. :) Hope you like it!
 
Inspirationskällan för det här är evvesliv.blogg.se

Tjoo tjoo


Cause I knew you were trouble when you walked in.

Tjenare, imorgon blir det ingen skola heller känner att jag behöver vara hemma en dag till åtminstonde, så på fredag antar jag att jag kommer till skolan. Ikväll har jag som sagt pluggat lite i matteboken, och imorgon blir det att träna engelska läxan. Nu årkar jag nästan inte hålla uppe mina ögon längre, haha så godnatt!<3 Hörs imorgon.
 
Bild tagen av mig.

Farmen

Hej! har nyss pluggat lite matte och nu ska jag gå och se farmen. Brukar ni se farmen? Jag har själv inte sett det så många gånger förut med det verkar vara ett ganska roligt och annorlunda program ändå. :)
Fick bli en google bild nu, hehe. Inte den bästa precis men aja. 

Det E Dark Nu

     

ombre!


Oriflame dagkrämen

Hejj, ikväll har jag sett det näst sista avsnittet av hart of dixie, så snart är den säsongen slut. Hmm, undrar om det finns något annat bra program på tisdagar? Har ni något tips? :)
I söndags så städade jag mitt rum som sagt, då flyttade jag och rensade mitt smink, då hittade jag en dagkräm i märket oriflame jag minns inte när jag fick den eller vem jag har fått den av men jag har ändå vetat att den funnits där bland sminket. Så efter jag hade duschat smörjde jag in ansiktet i den, och sen några minuter senare fick jag en reaktion av den... Jaha så var det med det, tänkte jag. Men nu när det är vinter och kallt blir jag väldigt torr så ska nog prova den igen när kylan har börjat försvinna.

Pirates of the Caribbean

Har nyss sett filmen Pirates of the Caribbean, har redan sett den förut men behövde underhållas lite. Blir så rastlös över att vara hemma och va sjuk. :P Snart ska jag gå och fika något, vi hörs när vi hörs!
Tumblr_mgynrdryp81r2r6gco1_500_large
Bildkällan.

Glad cheeeyyy!

Har fått massa nya läsare nu sen jag blev veckans bloggläsare hos Hofh, och det uppskattas enormt mycket ska ni veta♥ :) Och tack föra alla söta kommentarer! Ni är BÄST! 
 
Nu till något annat idag känner jag mig faktiskt lite liiite bättre än igår men antar att jag måste vara hemma någon/några dar till. :/ Det suger att vara sjuk! Igår spenderades nästan hela dagen med att se på avsnitt av gossip girl och film. Och förstås att vila då. Nu ska jag och se någon film tror jag, hoppas ni får en bra dag! <3
 

Vill ha outift!


I Knew You Were Trouble

 
Låten börjar vid 2:03 :)

Gossip girl

Morning morning! :) Stannade hemma från skolan idag. Är fortfarande väldigt förskyld. :/ Nu ska jag i alla fall se på några avsnitt av gossip girl och fler lär det nog bli över dagen haha. Vi hörs sen antar jag :]

godmorgon


TACK HOFH! :D

Asså herre min JESUS! Blev veckans bloggläsare hos hofh!!! :O :D :D Hheheheh är så sjuuuukt glad! TACK JOHANNA! Kan inte sluta le haha! :]<333
Alltås liksom va???!! det är ju jag ;D
 
Klicka på bilden eller HÄÄÄÄÄÄÄÄR för att komma till Johanna underbara blogg! :] 
 
 
 

Zumbaaaa

HEYY! :D
Nu har jag nyss städat klart mitt rum, städade i en timme typ haha. Sen idag har jag fotat, och hjälpt mamma städa på bygdegården (hon brukar städa där). Men snuvig och ont i halsen har jag fortfarande. Vi får se om det blir någon skola imorgon, dessutom imorgon kväll är det tänkt att jag ska fara på zumba. Så får hoppas på att jag mår bättre imorgon. 
 
 
Bilderna är tagna av mig idag.

godmorgon söndag

Godmorgon! :] Börjar dagen med ett citat, som stämmer väldigt bra. ;) 

pink


Äckligt goda godisar (om det ens är godisar?)

 
Go´kväll! :) Snart ska jag gå och mysa vid någon film. (om jag hittar någon som verkar bra vill säga) Och äta lite nyttigt godis, haha otroligt att jag äter det istället för choklad eller något. 
 
NOMNOM! Älskar nötter med yougurtöverdrag♥ Är så gott ju! ;)
 

Hade glömt hur bra den här låten egentligen är!

 

What's wrong with just being you?

Helluu! :)
Nu har jag kommit hem för ett tag sen från Vindeln. Jag och mamma var och handlade lite där. :)
Det jag köpte var en ny concealer och en frida-tidning. 
 
 
Den hära concealern sägs vara bra så tänkte pröva den!
 

Tjolololo!

Mobba inte min röst :3 


True shit!

734181_456070474446699_1876599997_n_large

YOOO YOO!

Heeeejj! Idag är det en sån här dag då jag nästan inte årkar göra någonting, har ont i halsen, har rethosta och är snuvig. :P Men ibland kan sånna dagar också behövas. Har gjort ett videoinlägg idag men videofyme håller på och bråkar med mig så jag får inte upp den på bloggen. Haha. Så den kommer nog säkert upp lite senare idag. :)
 
 

Skater girl


Woopwoop!

Hejj!
 Ska fara till Jonna nu så, bloggar mer när jag kommer hem! Hejdoo♥
Instagrambild ;)

rainbow hair


OMAJGAASH VA KALLT!

Idag har det varit väldigt kallt, hoppas det inte är lika kallt imorgon. :/ Nu ska jag dejta min kudde antar jag haha natti natti♥
 

Original Gangsta.

Heeeeeello! Sitter och myser i några tjocksockar, och lyssna på In flames<33 Idag har jag känt mig lite hänging, ont i huvudet och snuvig. Hoppas det bättrar sig snart. Fredag imorgon guuud så skönt! Har längtat efter helg typ hela veckan. ;) 
Ikväll blir det att se på once upon a time och bara ta det chill. Ni får ha en bra torsdagskväll! :)
   
        

Var så kallt att jag nästan dog!

Heejj! Nu har jag kommit hem ifrån bygdegården. När jag och Cornelia skulle sparka dit imorse var det -23. Och nu när vi sparkade hem var det -25. Dog nästan. Håret blev alldeles vitt av kylan. Men däremot var det verkligen hur fint som helst på himlen. Nu ska jag göra lite varm o' boy så jag tinar upp haha ;) 
 
Instagrambild :]]

Swagger


Bygdegården

Idag har jag känt mig krakslig (krakslig är det så man brukar säga? om man inte säger det så säger jag det ändå haha.) Och lite små hostig typ. Sen imorgon har vi prao, två dagar ska jag vara omringad runt massa barn... Hur ska  det här gå kan man ju undra? Tur jag har Cornelia på min sida ,näääh jag skojar bara. ;) Men vi ska faktiskt ha prao i två dagar och då ska jag vara på ett ställe som heter bygdegården och det är där dagmammorna är. Väldigt intressant ja. Men nu ska jag nog sluta skriva godnatt! <3
 

Dark signs

            
  
    

Hejj! :)
Har inte gjort så mycket idag efter skolan, tagit det lugnt och så. Skolan har väl varit rätt okej, nu ska jag nog gå och se en film. Hörs sen!

Skate


I wish this moment could last forever.

Helluuu!
Har varit dåligt med bloggning idag, fy skäms Sofie! På tal om något annat idag har jag varit med Wilma efter skolan o på kvällen. Vi har sett film (hheheh), åkt skrana och spark. ;) Och lite mer grejer som är ointressant, med det känns bara onödigt att ta upp. :P Aja, har nyss kommit ur duschen och ska snart hoppa isäng antar jag. Hörs imorgon! 
 
 
Bilder tagna av mig
 

Never.

Tumblr_mgo8h1pihq1rr9lgeo1_500_large

Regnbågs shorts


Good night

Bild: fotad idag :)
 
Helloo, ska snart gå och lägga mig och läsa och förmodligen lyssna på lite musik också, ikväll har jag inte gjort mycket druckit varm choklad och nördat vid datorn... Aja, godnatt♥ Värt inlägg haha.
 

Nytt i menyn!

 
 

Promenad.

Hejsan! Har nästan nyss pratat med Julia, så snart ska jag gå till henne och sen så ska vi gå på en promenad och förmodligen fota lite! :) Dagen idag har gått väldigt fort, för vi slutade vid 1 idag så awesuume! :D Hejdoo
 
Bilden är fotad igår

Kiss you

Tjena!  Fick tillfälle att blogga nu, har inne rast för det är typ -19! Så vi behöver inte vara ute, skönt! ;) Ja, hittills har vi haft svenska och No, och efter rasten ska vi ha Bild. :) Sitter just nu och lyssnar på one direction hehe. Intressant nä men vi hörs när jag kommer hem, ha en bra dag! <3
 
 

Rosa dip dye


Söndagsmys

Ikväll har jag bara tagit det lugnt och sett på film! Väldigt mysigt, nu ska jag i alla fall göra mig i ordning för att gå i säng. Sov så gott<3

Hemma.

Heello! Nu är jag hemma eller ja jag har varit det ett tag nu haha. ;) Till lunch blev det raggmunkar omnomnom vad det var gott! :) Sen så såg jag filmen Modig fast den har jag inte sett klart än så får fortsätta se den lite senare. Och sen har jag hunnit att fota lite också. Nu ska jag läsa lite bloggar och redigera bilder, byebye! 
 
Här är en bild jag har fotat idag. ;)

Knäpp katt

Hahah imorse så var Flax jätte busig för han lekte med en hårsnodd och då hoppade han upp på min säng och sedan for han under maddrassen? Knäpp katt♥
 
 
 

Godmorgon!

           
Idag verkar det som att det kommer vara väldigt fint väder, solen skiner men det är väldigt väldigt kallt -18. :O Usch fy tusan, haha! ;) Men i alla fall ska vi fara till min moster och äta lunch där idag. Så ska gör några tidsinställda för jag vill inte tänka på bloggen hela tiden precis. Men vi hörs sen♥ ha en bra dag! :]
 

Swag


Tjingeling

Snart ska jag fara till Jonna och Julia, och dessutom är Moa där så vi kanske är med varandra allihopa. :) Blir nog kul! Ska ta med kameran så vi får se om det bli några bilder ;) Ja hade inte så mycket att säga så jag hoppas ni får en GRYM lördagskväll allihopa! <3 Kram

Let's cheer to this

      
Underbaaaaaaaaaar låt♥

Skoter

Hejhejj! Har åkt skoter idag, vi var hos min moster och åkte där. Det var kul, men kallt. :( Sen efter vi åkt skoter drack jag varm choklad nominomi :] 
 
Bild från idag, den dåliga kvaliten beror på att jag glömde kameran hemma. Så fick bli en bild från mobilen istället. ;)

nice haiir


Freeeedag

heello! Idag slutade jag kl. 1 ,så efter skolan var jag med Wilma och Maja det var kul! :) Först for vi till Maja och var där tills typ 5, efter det for vi och åkte skridskor med några fler kompisar. Men nu ska jag gå och mysa framför någon film typ. Ha det gött!
Trololo här kommer en till bild på min lilla fyrbente vän hahah ;) söt juu!

again!

Bidenskälla.

rooooooooooooosa hår


Väldig kladdig kladdkaka

Hejhejj! Ikväll så har jag varit med Wilma en timme eller så och efter det kom jag hem och såg på säsongstarten av once upon a time, då tog jag också en bit av kladdkakan jag bakade igår och den blev veeeeeeeeeerkligen hur kladdig som helst, den blev som en sockerbomb haha. Nomii nomii ;)
 
Sen la jag på chokladbitar på kladdkakan. :D
 

Klippt håret!

Om ni inte ser någon skillnad gör det inget haha ;) Men jag var ju till frisören igår så såhär blev resultatet, toppade topparna, klippte luggen sne och fick lite mer uppklippt ;] Nöjd tjej! 

GRATTIS VILMA!

Helluu! :D Idag har vi på skolan haft en "tema-dag" om att vara en bra kompis osv. var väl lite halv tråkigt men vi slapp alla dom andra lektionerna som vi brukar ha på torsdagar så det var ju bra haha! :)
Sen har det väl inte hänt så mycket idag, nu ska jag i alla fall överföra lite bilder från kameran. ;) 
 
Och sen får jag ju inte glömma och säga grattis till min fina kompis Vilma som fyller 13 år idag GRATTIS sötis!♥
Awww! Min lilla katt, bild från idag :]]

triangle


Hear this call

 

Klippa mig

hejhej! Igår kväll så var jag med Jonna, Julia och Linnea. Då åkte vi skridskor, och då fick jag låna några skridskor men det var bara det att dom var så himla trånga, och dum som jag är fortsatte jag åka med dom... haha sen så ramlade jag också så har haft asont i smalbenen idag. ;) Gör ont av att gå tillochmed, inte kul! Men aja ikväll så ska jag i alla fall fara till frisören och klippa mig, ska nog bara klippa till min lugg litegrann och toppa topparna. :) Innan hade jag ju sagt att jag skulle baka så det blev en kladdkaka trots allt. Haha men vi hörs sen♥
 
Tumblr_mdag7rv32h1r8bfeio1_500_large_large
Åhh vill ha sommar!
Bildenskälla.

onsdag

Hello! :D sitter just nu vid ipaden och kollar tv, dagen idag har varit helt okej. Så behöver nog inte gå in på det ämnet. ;) Har föresten tänkt att baka något sen, fast jag vet inte vad jag ska baka. Kanske en kladdkaka eller något liknande vi får se! :) ♥hejdoo
Arkivbild ;))
 

Dagens


smarrigt

Hejj! Har haft jättedålig uppdatering idag, men har inte haft någon blogglust. Nu när skolan har börjat och sånt så har jag lite annat att tänka på. Men ja, idag var det första dagen i skolan sen lovet. Vi hade nästan en helt vanlig skoldag bortset från vissa lektioner där vi bara pratade om dom kommande veckorna. :) Sen idag efter skolan har jag mest bara tagit det lugnt. Aja vi hörs sen<3
 
582269_397667770327090_1919054001_n_large
Bildenskälla.


Words..

 
 
          

Whatzz up?

Imorgon börjar skolan... taggad? nepp, inte ett dugg. Det enda som är kul är att få träffa dem som man inte har träffat på lovet. Men aja that's it! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Får se vad som faller mig i smaken haha. Men ni får ha det bäst :) Hejdoo
 
Bildenskälla.

Goddag!

 
Tjoo tjoo! :D
Idag har jag inga planer för dagen, hittills i alla fall. Solen lyser så skulle nog tro det blir att vara ute. ;) Nu ska jag gå och göra någon lunch så vi hörs sen! :)
 

farlig jacka!


Sommaräng

Heejj!
Har för en stund sen kommit ur duschen och smörjt in mig i bodylotion! Så nu luktar jag som en sommaräng heheh (nästan.) ;) Och ja nu lyssnar jag på sleeping with sirens, mitt nya favorit band haha! Dom är såååå bra♥ Men aja nog prat om det nu ska jag kika på lite bloggar, vi hörs!
 
Här är bodylotionen ↑ den luktar verkligen super gott! :)
 

Kakor och gossip girl

Hejjhej!
Idag har det för det mesta bara varit en slödag, sett film och bara tagit det lugnt. Sen ikväll har jag ätit kakor, sett på gossip girl och smsat, väldigt intressant ja haha... ;) Nää men nu ska jag lyssna på lite musik byebye.
 
 
 
270367_186142108195224_176425708_n_large
Hahha söt bild juu :]]♥
Tryck på bilden för att komma till källan

Bildbomb nyårsafton del 3

 
 
 
 
 
 
 
Canon eos 1100D
 

Hero

558533_524147040935221_268466263_n_large
Tryck på bilden för att komma till källan

Obey


In the end

Hääj häj! Sitter just nu och lyssnar på min nya lista på spotify hehehheheh. Awesuum<3 Och kikar runt lite på bloggar. Så ikväll blir det väl ganska lugnt, ska kanske se en film eller bara umgås med familjen, ha en bra lördagkväll.
 
 
                                                                     
                                                         LÅTTIPS
Black veil brides nya låt YEEY! grymt bra låt har suttit och lyssnat på den låten typ hela kvällen.
 
 

Years

 

Tjena tjenaaa

        
Idag har jag sett på film, varit ute och mest bara haft det chill. ;) Inte gjort mycket idag alls haha. Men ibland kan det också vara skönt. Nu ska jag kolla på lite bloggar (som vanligt haha.) Så hejdoo!
 
Bild från nyår :]]


Hellooo

Tjingeling! Ska dra till Jonna och Julia nu! :) (för att komma till deras bloggar kolla i menyn^^) Så ni får ah er en jätte trevlig fredagskväll<3
Tumblr_mg3gs9txew1rein94o1_500_large
Tryck på bilden för att komma till källan

I don't want to pretend to be your friend, i want to be your friend.

HEEY!
Idag har jag varit i Vännes med min moster, och då hälsade vi på några från släkten eller ja vad man säger. :) Och nu är jag hos min moster för vi ska äta middag här. Ja så nu ska jag väl kolla runt på lite bloggar och så hörs sen :]
Arkivbild^^

Längdskidor

Helluu!
Imorse så började jag med att kliva upp kl. 9 efter det gjorde jag mig iordning för att gå ut och åka längdskidor med  Jonna och Julia. Det var härligt, men däremot väldigt kallt. Vi åkte 3km*, enligt mig tycker jag det var riktigt duktigt gjort haha. ;) Så annars idag har jag varit med Wilma, vi har inte gjort så mycket med det är ändå alltid roligt att vara med henne. <3 Aja, nu ska jag nog snart gå och lägga mig så natti natti.
 
Arkivbild på min katt Flax som inte har någonting med inlägget att göra ;)

AWESOME TÄVLING JUUU!

Klicka på bilden för att komma till den sjukt awesoma tävlingen hos Moa!

Bildbomb nyårsafton del 2

 
 
 
 
 
 
Canon eos 1100D
 
 

skorna♥


Dagens.

Hahha onödigt att lägga ut bilden nu på kvällen men aja :]

Hot chocolate.

Heeello! Ikväll har jag hitills suttit och sett på film och druckit varm oboy åååh så gott! :D Haha har ju nästan bara ätit sötsaker den här veckan, inte bra. ;) Men nu ska jag gå och se på Alvin och gänget 2 tror jag, ha en fortsatts bra onsdag kväll :)
 
 

Glass i inte så stora lass

Heejhejjjj! Idag har jag varit med Julia, vi har ätit glass :D sen har vi också varit ute och åkt skrana som inte gick så jättebra hehe. Men whatevaah :]]] Men ja den senaste timmen typ har jag suttit och sett på en massa videos på youtube som en kille som heter Carmie gjort så ja HÄR kan du klicka för att komma till hans kanal. :D Nu ska jag fortsätta kolla på hans videos så hejdooo!

God morgon!

Jordgubb och banan smoothies som jag gjorde igår blev asgoda! ↑ :D
 
Godmorgon på er! Idag är det onsdag och förmodligen ska jag väl vara med Jonna och Julia idag tror jag. Kul, kul :) Vad vi ska göra vet jag inte med det lär ni nog få veta sen :] Nu ska jag föra över lite bilder till datorn. Hejdoo
 
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! kan du klicka för att komma till Julias blogg 
och HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRR! kan klicka för att komma till Jonnas blogg :D
 
 

Dagens inspo


2013 välkommen!

Hejhejjj! Sov sjukt länge idag, till klockan ett!!?!? Fast det beror ju på att jag somnade vid tre inatt heheh..I alla fall hade jag en grym nyårsafton, jag firade hemma med familjen (förutom min bror då) och med mamma och pappas vänner och deras familj. Då åt vi en jättegod trerätters middag. Till förätt var det någon krabbröra av något slag och eftersom inte jag tyckte om det fick jag äta melon och vindruvor NOMNOM! Sen till varmrätt var det fläskfilé kryddad med timjan, rostade rotsaker och potatisgratäng. Och till efterätt var det vanilj pannacotta. Allting var så sjuuukt gott haha! :D
 
Så vid tolvslaget gick vi ut och skjöt raketer! Fast då stog jag såklart och tog kort istället, och resten av kvällen var jag med Jonna och Julia! Efter allt fotande gick vi på en promenad siså där ett på natten hahah! 
 
 
 
Mobilkamera bilder ;)

Bildbomb nyårsafton del 1

 
 
 
 
 
 
 
Canon eos 1100D
Alla bilder är tagna av mig!

Dagens

 

RSS 2.0