DIY

 '
 
 
 Hejhejj! Jag tänkte tipsa om en tjej som heter Dani, hon gör egna ombre shorts, galaxy shoes och massa mer. Här uppe finns det några videos på hur man gör grymt coola skor. Klicka HÄÄÄÄÄR för att komma till hennes YT kanal. :)

Sunshine


Glad påsk<3

Hoppas ni får en jättebra dag<3 kram!

Dagens humor


Smink inspiration


Zara larsson - She´s Not Me

 
Hon är så grymt bra!
 

Skärtorsdag

Hej, idag mår jag faktiskt rätt så bra ändå jämfört med hur jag mått tidigare i veckan. Men jag stannade hemma idag ändå. :) Kl. fyra ikväll far jag till fjällen, och det tar ungefär 4 timmar att fara dit, tur mamma hade köpt ett påskägg så jag har någonting att mumsa på i bilen. ;) Nu ska jag fortsätta med att göra några tidsinställda för helgen. Ha en bra dag!
 
Photo_large
Bildkälla

Dröm skorna<3


Scary kitten dance.

Tjoo tjoo!
Idag mår jag bättre. Vilket är väldigt skönt! För imorgon kväll far jag till fjällen och det är där jag ska fira påsk. :) Min kusin Alicia kommer också vara där så det kommer nog bli riktigt kul. Är väldigt taggad! :D Vi ska åka/köra skoter, åka slalom och bara ha det gött. ;) Så vi får se hur det bli med bloggningen, kommer iaf ha med mig system kameran så ni får räkna med att det kommer komma förhoppnigsvis många bilder på bloggen när jag kommer hem. Vi far hem på måndag, dock vet jag inte om det blir på kvällen eller morgonen vi far. Men nu måste jag sätta igång med packningen hörs sen! 
 
 
Hahha nämen guud så söt.

fruktis

Heejj!
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu, idag känner jag mig lite lite bättre än igår, har sjukt mycket rinnsnuva fortfarande. Men det är iaf på bättrings vägen. Nu ska jag sätta mig framför tv:n och äta lite frukt och dricka te. Föresten sjukt konstigt jag dricker te, liksom jag brukar ju inte göra det. Men jag tyckte jag behövde ge det en chans hehe, men aja hörs sen.
<3
 
 

förkyld.

Heeejhej!
Jag for inte till doktorn idag, så jag stannade hemma istället. Min dag har bestått av att se på pll och film. Är ganska förkyld nu så tror inte det blir någon zumba ikväll. :( Vet inte så mycket mer vad jag ska skriva så jag slutar skriva nu. 
Bild: google

Vårväder

Hej!
Idag har det verkligen varit härligt väder. Solen har lysit hela dagen och det gör den fortfarande, det känns att våren är påväg. :) 
Så idag när solen lyste som mest, for jag mamma o pappa till älven och solade där. Sjukt mysigt! :)
Känner mig för övrigt nu ganska förkyld, har nå jävla slem i halsen som inte vill upp. Usch! hatar det. + Att jag har förkyldnings astma gör inte saken bättre. Imorgon så ska jag nog fara till vårdcentralen och kolla om jag får någon bättre medicin... 
 
 
Några bilder från idag. 

Ny hårfärg!

Heej! 
Jag har verkligen varit sämst på att blogga i helgen! Skärpning Sofie. ;)
Igår så for jag och mamma och körde skoter hos min moster. Och sen så tonade vi mitt hår oxå, mörkbrunt blev det. Fast det skulle bli ljust brunt, men ja jag blev nöjd ändå. :) Nu är nästan allt rött borta, det skimrar bara rött ibland beroende på ljuset. 
Idag vet jag inte vad jag ska göra, vara med någon kompis eller bara vara hemma och ta det lugnt. Det blir nog bra vilket som. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!
 
Nu blev ljuset på bilderna inte likadant precis men aja :)

Stay strong.

 
 
 

Matigt inlägg.

Detdär var mitt fantastisk goda mellanmål som jag åt idag ↑ OMNOMNOMNOM
 Nu är det helg! Jag ska bara ta det det lugnt hela helgen och se på film och serier. Kommer bli jätte skönt! 
 
Idag for jag ju till skolan, jag har inte känt mig så pigg. Men vi slutade redan vid ett så det var ju bra. Sen när jag kom hem fikade jag det ni ser på bilden där uppe och såg på gossip girl. Och nu ska jag lägga mig i sängen och se på pll<3 
Jo föresten igår så gjorde jag en smoothie och klumpig som jag är råkade jag hälla smoothie över nästan hela mig. Hahah jag är så dålig. Smoothien blev iaf jättegod, jag gjorde den på blåbär och jordgubbar. Yummie!
 
 

Videoinlägg

 


varm o´boyyy<3

Hejhejjj!
Oj bloggade ingenting igår! Men dagen igår var väl en som en vanlig onsdag, igår efter skolan var jag med Wilma<3 Vi gjorde inget särskilt såg på harry potter och skrattade en hel del. :)
Idag stannade jag hemma från skolan för jag har blivit förkyld, men antar att jag nog far till skolan imorgon. 
Nu ska jag dricka varm o´boy och se på pll<3
 

Palt och vågigt hår.

Hejhej! Sprutan gick jättebra igår, har inte haft ont någonting alls. Sjukt skönt! :) Håller just nu på att hungra ihjäl typ, nä men jag ska snart fara till moster och äta palt.<33 OMNOMNOM så gott! Målade föresten nyss naglarna (nu ljög jag faktiskt det var för typ 20 min. elr nåt fast vem räknar liksom...)  
Körde på vågigt hår idag föresten, väldigt olikt mig att ha det, men kände att jag behövde pröva. :)
 
De blev lite fail men whateevah ;)
 
 och

HPV...

Helloooo!
Snart typ om en halvtimme ska jag fara och ta den tredje och sista sprutan för HPV (humant papillomvirus). :/ Hoppas jag inte får så ont i armen bara, för ikväll är det ju zumba.  Men det ordnar nog sig. Nu ska jag sluta skriva, så hörs sen! Önska mig lycka till<3
Tumblr_mjthejlavm1r0i9t4o1_500_large
weheartit

Hundspann del 1

 
 
 
 
 
 
Det är inte tilllåtet att ta bilder!
 

Smile

 
Tumblr_mjs8ch2ewy1s83odco1_500_large

TJOO TJOO!

Hejsan hejsan! Håller nu på att redigera bilderna från idag, sen ikväll ska jag se på pll och äta äppelsmulpaj med vaniljkräm heheh OMNOMNONMNONM<3 Vi får se om bilderna från idag kommer upp ikväll eller imorgon. Hejdååå hörs sen :]
 
Instagram bild från idag :)

Hundspann

hellu! :) Imorse for jag o mamma till älven och kollade på hundspann, tog även väldigt mycket kort men nu så laddar batteriet till kameran, så bilder kommer upp sen. :) Sen idag ska jag förmodligen vara med Jonna och Julia. <3 Igårkväll var jag med Jonna och Julia, vi spelade spel typ hela kvällen. ;) Och sen när jag hade varit med, gick jag hem och såg på film. Filme jag såg hette A Walk To Remember och den faktiskt ganska bra! :]
 

20 dagars listannnn

Alltså det här med 20 dagars listan gick inte särskilt bra känner jag hahah men nu svarar jag på alla "frågorna" eller var det nu är i ett och samma inlägg.
 
Dag 18
Bästa tidsfördrivet:

Vara med kompisar och lyssna på bra musik hehe. 
 
Dag 19
Bästa musikvideon:
 
 
 

Dag 20
Tio saker jag vill göra innan jag dör:
 
Tumblr_mj7evpiyfr1s33l0qo1_500_large
 
1463245-9-1349431143274_large
 
Tumblr_mjfv38rx7c1s83qt0o1_500_large
 
Tumblr_mjiipyhnly1rldr6yo1_500_large
 
2ljreia_large
 
205109_119550984874543_179959075_n_large
 
Tumblr_mj1ksnsnyf1rms9rco1_500_large
 
Tumblr_mja8rfpoge1s3jijeo1_500_large
 
Tumblr_mjaktqehqi1s7eggqo1_500_large
 
Tumblr_mj96n3wz311rmslwmo1_500_large
 

All of the lights.

Hejhejj! Bloggade inget igår, men det var för jag inte hann göra det, eftersom jag for till Linnea efter skolan och det kändes inte sådär jätte kul att blogga när jag var med henne. Men aja. Igårkväll for jag till skoldansen ju, gjorde inte egentligen så mycket där, men det var kul ändå. :) Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska nog vara med någon kompis typ. Nu ska jag gå och fika något tror ja så hörs sen<3 :)
 
 
Jag smälter haha han är så snyyyyyyggg<3

Aww så söt.

Hello!
Idag gick dagen rätt så långsamt i skolan enligt mig. :P Men sen när jag kom hem gick klockan vääldigt snabbt! :) När jag kom hem fikade jag, såg ett avsnitt av gossip girl, sen såg jag ett avsnitt av pretty little liars. Tycker pretty little liars är en så sjukt bra serie, måste nog se ett till avsnitt ikväll heheh. Är väldigt taggad för imorgon kväll, men dock har vi matte prov på dagen men det tror jag kommer att gå ganska bra ändå. Hoppas det iaf! 
Tumblr_mjnul0m4ao1qj4r3bo1_500_large
Weheartit

Be happy and smile.

Hejhej! Min upd. har verkligen sugit idag, men har liksom inte hittat någon motivation till att blogga på väldigt länge nu. Så får väl tagga ner lite med bloggnigen en tag. Tills jag har börjat få någon blogglust igen. Men kommer ändå göra något/några inlägg varje dag. 
På fredag ska vi ha matteprov, och i vanligt fall brukar jag typ alltid vara jätte nervös inför det. Men nu är jag inte det alls, känns väldigt skönt ändå. Så idag efter skolan kom Julia till mig och då pluggade vi ihop, och skrattade sjukt mycket åt ingenting typ. ;) Sen vara vi ute en stund också och åkte skrana. På fredag är det skoldans i vindeln så då ska jag och Linnea dit (och förhoppningsvis några fler som jag känner), då far jag direkt efter skolan till henne och blir borta typ hela kvällen. Tror det kommer bli ganska kul ändå. :) Nu kom jag på att jag inte har någon mer läxa för veckan hahaha så j*vla skönt så ikväll ska jag ligga i sängen och kolla på pretty little liars. Mys! Hörs sen.

trött och less.

Hello!
Min uppdatering idag har varit väldigt dålig, men har inte haft någon lust att blogga och inte heller någon mening med det. :P Nu har jag också börja känna mig lite förkyld, tråkigt tråkigt. Dessutom är jag sjuuuukt trött så jag ska sluta skriva nu och lägga mig i sängen och se på lite serier.  Hejs svejs! (så ovärt inlägg haha)
 

The Fabulous Life of Ana Gina

Hejhejjj! Sitter just nu och ser på The Fabulous Life of Ana Gina, jag har seriöst aldrig vetat att hon har haft ett eget program på svt. Hahah jaja, ikväll är det zumbaaaa och jag är fett taggad! :D Och dessutom känns min nacke mycket bättre nu än i förrgår. Thanks god! Men nu ska jag återgå till mitt tittande, hörs sen<3
 
 

Veckans citat

 
Tumblr_mgst0ykflr1qh77fdo1_500_large
Bildkällan.

20 dagars lista.

Dag 15
En bild på mig och någon jag älskar
Nämn några som du älskar:

Istället för att ha en bild på någon jag älskar så tänkte jag nämna några jag älskar, min familj och släkt och mina vänner, utan er är jag ingenting.<3
 
Dag 16
Det här spårket vill jag tala flytande:

Franska, för jag tycker det låter så fint när dem pratar det. ;)
 
Dag 17
En bild på min handstil:

Haha inte den snyggaste men men.
 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Dethär vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Slöigdag

Hellu.
Idag har jag inte gjort mycket bara slöat, sett film, varit en sväng hos min moster och sett på senaste avsnittet av pretty little liars. Ikväll ska jag nog inte göra så mycket heller tror jag. Ta det lugnt och ladda batterierna för skolan som börjar imorgon. Vet inte mer vad jag ska skriva om, så vi får se om jag blöogar någor mer ikväll
annars hörs vi imorgon! 
 
Bjuder på en charmig bild från idag. ;D

Spring here I come.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejhejj! Idag var jag och mamma ute på promenad ner till älven så då passade jag på att fota lite. :) Efter det gick jag in och såg på film, filmen jag såg hette Spiderwick och den var väl helt okej. Och ikväll är det melodifestival finalen juuuuh! Vilket innebär att jag får se Anton Ewald hihih! <3 Lycklig tjej hehe. 

The sun is shining today.

Okej det är ju inte precis morgon nu men aja. ;) Sådär såg min frukost ut idag heheh omnomnnom.
 
 Idag är det så fint väder så jag hoppas på att få fara ut och åka skoter, men vi får se vad som händer. På tal om ingenting har  haft så sjuuukt j*vla ont i nacken både idag och igår, tror jag har sträckt någonting.  :( För det gör jätte ont att luta bakåt huvudet. Och det konstiga är att jag bara har ont på högra delen av nacken. Jaja hoppas ni får en bra dag så hör vi sen!
 

Good day

Hejhejj!
Idag har jag varit med Jonna och Julia. Vi hade det välidigt roligt skrattade mest hela tiden haha. ;) Först vara vi ute och åkte skrana i sandtaget, sen efter det så for jag och Jonna hem till mig och såg på en film som heter Coraline, det är en ganska läskig film faktiskt haha. Men aja snart ska jag äta tacooos OMNOMNOM så bloggar mer senare så hejdooo!
Gammal bild hehe på min lilla tjockis!

Ojjdååå..

Har typ inte gjort något 20 dagars inlägg på flera dagar nu. ;)
 
Dag 11
En bild på mig och en kompis:
 
Wilma och jag haha. <3
 
Dag 12
En bild som gör mig glad:
 
Jonna, Julia och jag <3 ;)
 
Dag 13
Mina intressen:
Mina intressen är blogga, vara med kompisar, fota, shoppa och en massa fler saker. :)
Gammal bild.
 
Dag 14
Mina dåliga ovanor:

• Jag brukar väldigt ofta spara ner överdrivet många bilder från weheartit på datorn och tro att jag kommer att använda dom i ett inlägg eller något sånt, men egentligen använder jag bara någon enstaka bild därifrån medans resten tar jag direkt ifrån weheartit. Hahha så onödigt.
 
Kommer seriöst inte på någon fler just nu men annars så fyller jag på mer när jag kommer på något.
 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Dethär vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.
 

Sportlov snälla ta inte slut.

Tjena tjena! Idag har jag varit med Wilma och Elsa, vi gjorde väldigt mycket bl.a att sitta och sola i det fina vädret och åka skrana.
För en stund sen åt jag middag, så nu är jag verkligen propp mätt och huuuuur trött som helst. Ikväll lär jag inte göra mycket jag tror jag gör som igår, ligga i sängen och se på pretty little liars hela kvällen. Åh, det är så skönt med sportlov! Längtar verkligen inte tills skolan börjar..
 

Nytt!

Hejhej! I tisdags var jag ju i stan, så det här köpte jag då.
 
 

Filmkväll eller pretty little liars-kväll?..

Hejsan hejsan!
Idag har jag varit en stund med Linnea, vi satt mest och pratade om allt möjligt typ haha. :) Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Ikväll tror jag att jag ska ha som en liten filmkväll med mig själv, eller sitta hela kvällen och se på pretty little liars har inte riktigt bestämt mig än haha. ;) Aja hoppas ni får en bra onsdagskväll<3
 
Bild från när jag och Jonna var och åkte skrana i sandtaget i måndags. Btw krya på dig Jonna hoppas du mår bättre snart! :) (instagrambild)

Future


Alex G<3

 
Åh, hon sjunger så otroligt bra! :)

Chanel


Grattis Juliaaaaa<3

Godmorgon godmorgon! Idag tror jag att jag vaknade med tuppen typ. Nääh men jag vaknade för en timme sen, kl. 8 alltså. ;) Aja nog prat om det, idag fyller Julia år så då ska jag, Julia, Jonna och Moa fara till stan och se på bio, gå runt på stan och äta lunch där. Det kommer nog bli väldigt trevligt. :D GRATTIS JULIA PÅ FÖDELSEDAGEN<3


20 dagars lista.

Hallå hallå! Har typ inte gjort något 20 dagars inlägg på typ flera år, men det var en fråga jag inte riktigt vet vad jag ska svara på, så hoppar över den. Men nu kör vi på andra frågan.
Dag 8
Såhär är jag som person:
Jag är nog en väldigt glad person, som älskar att skratta och få andra att göra det. Jag är oftast ganska blyg innan man lär känna mig. Ehhmm, kommer inte på något mer just nu.
 
Dag 9
Mitt favoritband/favoritartist:
A day to remember är en av mina favoritband. Sen tycker jag också ganska mycket om Sleeping with sirens, paramore, One direction och you me at six typ. Min favoritartist är Rihanna.
Tumblr_miqdwlp4z41qfr8mgo1_500_large
 
Dag 10
Något jag aldrig glömmer:
Hmm, det finns väldigt mycket jag aldrig kommer att glömma. Och vissa saker ska jag nog inte skriva här på bloggen precis haha, men när jag var på High Chaparall förra året.
 
Våren 2012 i High Chaparall
 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Dethär vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.
 
 

Raindrops.

Heej! Tänkte berätta lite om min dag igår, på dagen var jag med Jonna vi var ute och åkte skrana i sandtaget och efter det gick vi in och såg på film, vi har typ börja se film hela tiden haha. Då såg vi Linas kvällsbok, den var sjukt dålig. :P Sen på kvällen var jag med Jonna och Julia då var vi ute och gjorde nästan ingenting och sen såg vi på film igen haha, så då såg vi filmen Lol. Idag var jag också med Jonna och vi gjorde typ exakt samma sak som igår. ;) Ikväll blir det förmodligen zumba, vad jag vet iaf. Nu ska jag sluta skriva, känner att det blev ett ganska långt inlägg. Men vi hörs sen!
 
Gammal bild.

Awesome!!

 
Be_awesome2-e1316046023411_large
Bildkällan.

Flowers

Hej!
Ska nu fara till Jonna och vara med henne och fömodligen Julia också, så vi får se vad vi hittar på idag. Bloggar mer senare<3 
Tumblr_mj4vt7ud4j1s1yjxho1_500_large
weheartit

Pannkaksfrukost!

Hejhej!
Imorse så gjorde jag amrikanska pannkakor till frukost, gräddade pannkakor i en timme typ haha. ;) Men goda blev dom! Idag vet jag inte hur dagen kommer att se ut, kanske ska vara med någon kompis eller nåt. Nu ska jag kika på lite bloggar och lyssna på musik. :) Hörs sen! <3
 
 

YEEEEY Anton!

Hello hallå! Ikväll kom Jonna och Julia och såg melodifestivalen med mig. Fick som ett litet glädjeskrik inom mig när Anton Ewald gick vidare!! hehhe han är så sjukligt bra juu!<3  Men ja hade inte så mycket mer att säga, blev ett värdelöst inlägg nu men aja. 
 
 

Lill tjockisen<3

Igår när jag hade kommit hem ifrån stan med Linnea och Johanna, försökte jag ta lite fina bilder på jag och min lilla grabb men ja det gick väl sådär...
 
 
 
haha asså gud vilken tjockis. Jag dör så söt. 
 
 
 
 

Rainbow cake

Hejj!
Idag har jag som sagt varit med Jonna, vi bakade (eller ah Jonna började med att göra en tårta innan jag kom så jag fick hjälpa till lite på slutet^^) och sen såg vi en film som heter Jag saknar dig. Det var faktiskt ganska bra fast väldigt sorglig. Så ja jag har haft en riktigt bra dag idag. :) 
 
Såhär blev resultatet på tårtan, den var verkligen hur god som helst! <3

Norrsken

Hejhejj! Igår kväll var jag med Jonna och Julia först ute en stund och gick på en promenad, vet ni vad vi såg då? Norrsken, det var så fint hehe! :D Och sen efter det gick vi till mig och såg filmen i taket lyser stjärnorna, det är en väldigt bra film ändå.  Ja nu ska jag iaf snart gå till Jonna, så bloggar mer senare hoppas ni får er en bra lördag! <3 :D
 
Tumblr_mhk3akpqcw1rpc5gso1_500_large
Bildkällan

Dagens inspo


Dagens köp!

Detta fick jag med mig hem, en tröja från gina tricot, en ögonbrynspenna från kicks och en parfym, body lotion och body gel från lindex.
 

20 dagars lista - Dag 6

En nytagen bild på dig:
 
 
Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Dethär vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.
 

So true!


RSS 2.0